Wil je je kindje gaan dragen of een bepaalde knoop leren? Ik wil je graag op weg helpen om net zoveel draagplezier te krijgen als ik heb! Naast mijn eigen ervaring breng ik ook aanvullende kennis en vaardigheden mee door de opleiding Draagconsulent I die ik bij Instituut voor Hechting heb gevolgd, maar ook door mijn lidmaatschap van de VDC (Vereniging voor Draagconsulenten) waar kennis steeds up to date wordt gehouden met scholingsdagen en intervisies.

Voor het daadwerkelijke consult begint, stemmen we eerst af welke draagdoek of drager voor jou en je kindje het meest geschikt is en welke draagwijze we gaan leren.

Een standaard draagconsult duurt gemiddeld een tot anderhalf uur. Eerst oefenen we met een draagpop, net zo lang tot je het zo in de vingers hebt dat je je eigen kindje in de doek durft te doen. Een standaard consult is geschikt voor iedereen die nog nooit gedragen heeft, maar ook voor ervaren dragers die een nieuwe knoop willen leren. Een standaard consult kost € 45,-. Wil je dit consult samen met iemand anders volgen, dan reken ik een duo tarief van € 65,- voor jullie samen.

Heb je wel al ervaring met dragen, maar gaat het niet helemaal naar wens en heb je bij een bepaalde knoop nog wat extra tips en tricks nodig? Boek dan een kort draagconsult van € 25,-. Dit consult kan ook samen met iemand anders gevolgd worden, dan reken ik een duo tarief van €40,- voor jullie samen.

 

Workshops

Ik geef ook workshops aan kleine groepen. Tijdens een workshop leren alle deelnemers 1 dezelfde knoop (keuze uit FWCC of de Ruck). De workshop kan gegeven worden op locatie van jullie voorkeur. (min. aantal deelnemers 4, max 7) Prijs per deelnemer: € 30,-

 

Voorlichting
Naast persoonlijke consulten geef ik ook voorlichting aan (grotere) groepen mensen. Tijdens deze voorlichting behandel ik verschillende aspecten van het dragen, zoals het belang van dragen voor fysiologische en emotionele ontwikkeling, de verschillende mogelijkheden om te dragen (ringsling, tricot en geweven draagdoek, voorgevormde drager) en kan ik jullie advies geven.

Ik geef maandelijkse voorlichting bij Mamacafés. Maar deze voorlichting kan ook gegeven worden aan groepen die beroepsmatig belang kunnen hebben bij meer kennis over het dragen van kinderen (denk aan werknemers in de kraamzorg, sociale en medische sector)

 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan je contact met me opnemen.